Col·laboracions

Clica sobre la imatge de l’article que vulguis llegir!

Activitats per fomentar la lectura amb la Roser d’Art&Shock!
Els contes juguen un paper protagonista a l’etapa d’infantil i són un recurs indispensable en qualsevol classe. I és que, a qui no li agraden els contes?

Tractem la importància de la gestió emocional amb l’Ana de The Big Bag Teacher!
Camí a la gestió emocional trobem objectius bàsics que hem d’anar treballant. No cal fer grans projectes sinó petites propostes o dinàmiques freqüents i constants. De vegades no hi ha temps per fer més.

En aquest article parlarem de diferents dinàmiques que es poden dur a l’aula a partir de les eines de Google, i com aquestes afavoreixen en el procés d’ensenyament – aprenentatge dels alumnes.

La Maria José de mjpedagogiamusical ens porta 5 de les activitats que més èxit han tingut a la seva aula. Aquestes activitats es poden realitzar amb percussió corporal, amb fulls de paper, amb gots, culleres… fins i tot podem utilitzar les nostres sabates com a instruments!

L’Artesania de l’aprendre a partir del coaching i les seves distintes eines que s’utilitzen, s’han especialitzat en el coaching docent. Han creat i dissenyat un programa de coaching docent amb un reguitzell d’eines que podeu utilitzar, concretament s’han centrat en el DISC. 

Col·laboració amb la Vanessa Sola, mestra d’educació infantil i creadora del compte d’Habiaunavezeduca. Aquest article neix de la necessitat que trobem en treballar des de ben petits i petites les diferents cultures que conviuen a l’aula i que, com diu la Vanessa, són un mirall de la societat.

Un article nadalenc amb la col·laboració del Lluís, del @racomusical. Gaudiu molt de les activitats, i sobretot, sentiu-les, perquè les propostes musicals que ens porta el Lluís són per realitzar a l’aula durant aquesta època de l’any tan especial!

Una de les últimes col·laboracions que fem aquest any és amb… Educamaria! Ens porta 5 activitats per aprendre i reforçar el llenguatge musical a l’etapa infantil i primària. Esperem que us agradin!

L’última col·laboració de l’any ens la porta la Berta de Maestraespecial! Des de la seva experiència ens ha compartit aquests consells per aplicar a l’aula amb alumnes amb TDAH. Bones festes a tothom!

Compartim la primera col·laboració de l’any amb la Mar del compte @a_place_for_sharing sota la proposta de fer 5 activitats matemàtiques per treballar l’agilitat mental. Esperem que la gaudiu moltíssim i us ajudi a la tornada a les aules!

Estem encantats de presentar-vos a la Raquel Ripoll, educadora social i terapeuta familiar. La podreu trobar al seu compte d’Instagram sota el nom d’ @educatnos i al seu web dedicat a l’acompanyament i orientació familiar.

Nova col·laboració musical! Avui el nostre protagonista és el Ferran del compte @elprofemochilero. Ens porta un article molt complet amb 5 activitats que animaran a tots i totes les alumnes, també als més tímids, a participar a classe!

Totes i tots tenim dones referents. Dones que ens inspiren a casa, en la nostra professió, en la família, la literatura, la ciència, la cooperació… Però, qui són elles? I per què? En aquest 8 de març, també atípic, parlem amb mestres de l’àmbit de l’educació, que ens donen un nom: el de la seva dona referent i ens expliquen per què les ha marcat per sempre.

Avui la nostra protagonista és l’Ainhoa del compte @ainhoadlo. Ens porta un article molt complet amb 5 activitats interactives per aprendre anglès!

Gaudiu moltíssim dels 5 Jocs que ens porta l’Erica del compte @profenlanube per treballar valors i educació emocional dins l’aula amb infants de diferents edats.