Recepta Gnocchis casolans

El dinar o sopar perfecte per aquells que busquin una alternativa a la pasta però igual de saborosa. Fàcils de fer i oberts a tot tipus de salses: així són els gnocchis!

Els ingredients que necessites per preparar-los són:

  • 1 kilo de patates
  • 200 g de farina
  • 1 ou
  • Un polsim de sal
  • Oli d’oliva verge extra

Els passos a seguir són els següents:

  1. Pelem les patates i les posem a coure senceres a una olla. Quan estiguin cuites, les traiem de l’aigua i les triturem. Deixem refredar el puré de patates.
  2. Afegim l’ou, un polsim de sal i barregem. Afegim la farina a poc a poc mentre anem barrejant fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Enfarinem una mica la massa i l’estirem formant un cilindre. Amb un ganivet tallem porcions de 2 cm aproximadament.
  4. Amb una forquilla marquem unes incisions a la superfície, això farà que la salsa s’adhereixi més a ells.
  5. Bullim els gnocchis i quan aquests surtin a la superfície, és el moment de treure’ls. Escollim la salsa que més ens agradi i és moment de gaudir!

Excplica’ns als comentaris quina salsa utilitzaràs per provar aquesta deliciosa recepta de gnocchis!

somdocents-gnocchis-casolans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: