App Labyrinths

Ja pots descarregar-te l’app educativa Labyrinths!! Labyrinths Superheroes Academy

Un minijoc inclós en l’aplicació Superheroes Academy que ha desenvolupat l’equip de SomDocents Play!

Superheroes Academy Labyritnhs és una d’aquelles propostes que no passen desapercebudes. Es tracta d’una aplicació de laberints, en la que haurem d’ajudar a cada un dels animals a arribar fins al seu menjar preferit: el conill a la pastanaga, el gat al peix o el porc als glans. Tot el que has de fer és lliscar el teu dit pel camí a través del laberint fins a arribar a la meta, però sense sortir-te en cap moment del traçat. Si no ho aconsegueixes a la primera, no pateixis, perquè el joc es detindrà, però podràs tornar a agafar el teu caminet al moment, sense necessitat de tornar al principi. Això fa que el joc no es torni desesperant i repetitiu.

Labyrinths Superheroes Academy  Labyrinths Superheroes Academy

El joc ens encanta per raons vàries. Una de les més importants té a veure amb els gràfics: estan molt ben desenvolupats i tenen un encant que costa trobar en la gran majoria de jocs gratuïts. Ui! Se m’acaba d’escapar una altra raó! Sí, l’aplicació és totalment gratuïta i el que és millor: no conté anuncis, tampoc hi ha compres integrades ni finestres moltes que entorpeixin el joc. Superheroes Academy Labyrinths, a més, resulta entretingut i agradable, perquè no genera estrès ni inquietud. La banda sonora també ajuda, perquè no és res estrident ni molesta.

Encara que el joc és molt fàcil, s’inclou un tutorial al principi de cada laberint, que a més estarà disponible en totes les pantalles. Tan sols serà necessari polsar sobre la icona d’informació.

Aquest joc permetrà als nens i nenes a entrenar el raonament i la lògica; a aprendre a resoldre problemes; a treballar la psicomotricitat fina i el traç; a conèixer els animals i la seva manera de viure; a interessar-se pel món animal.

Pots descarregar-la tant des de Google Play com desde l’Apple Store.

Labyrinths Superheroes Academy

Publicat per cristinasomdocents

Diplomada en Magisteri d'Educació Primària per la Universitat Autònoma de Barcelona. Mestra en actiu. Tècnica en Educació Emocional (UB). Formadora de docents (Generalitat de Catalunya). Responsable del Departament de Màrqueting de SomDocents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: